Bafra Haber-Fen İşleri ekipleri bu kapsamda Yeşil yazı ve Kuşçular mahallelerinde yol çakıllaması yaparak yolları su birikintilerinden ve çamurdan kurtarıyor. Ekipler Örencik Mahallesinde de çalışmalara başladı. Bu çalışmalar diğer mahallelerde ki sorunlu olan yerlerde de program dâhilinde sürecek.

Çalışmaları incelemek için başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, buralarda vatandaşlarla sohbet etti.

ÇAKILLAMA VE TESVİYE

Çalışmalarla ilgili konuşan Bafra Belediye BaşkanıZihni Şahin; "İlçemizde ulaşımla ilgili çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bütün mahallelerimizde bu konuda muhakkak bir çalışmamız oldu ve olmaya devam edecek. Kış şartları nedeni ile zarar gören, su birikintileri ve çamur olan yollarımızda greyderlerimiz silme işlemi yapıyor. Ardından da çakıllama ve tesviye yapıyoruz.

Çalışmalarımız ilçemizin genelinde belirlediğimiz program dâhilinde devam edecek. Bugün de bu çalışmaları ekibimizle ziyaret ederek incelemede bulunduk. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı, mahalle sakinlerimize de anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın da sorunlarını dinliyor onlarla sohbet ediyoruz” dedi.