Başkan Şahin’in Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ile görüşmesine önceki dönem HSYK Başkanvekili ve Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Bafralı Celal Altunkaynak, Halk Bankası yönetim kurulu başkanı Recep Süleyman Özdil ile görüşmesinde ise 24. Dönem Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu bulundu. Başkan Şahin görüşmelerinde Bafra’nın problemlerini anlatarak destek talep etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin görüşmeler hakkında şu bilgileri verdi: “Bafra’mız için çok sık olarak Ankara’ya giderek görüşmeler yapmaktayız. Ankara başkentimizdir. Siyaset ve bürokrasinin kalbi Ankara’dır. Bu ziyaretlerimiz, Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB, Bafra Sera OSB, Bafra’mıza yeni fakülteler kazandırılması, DSİ’nin yürüttüğü Kızılırmak ıslah projesinin mesafesinin uzatılması, Çetinkaya Köprüsü restorasyonu gibi Bafra’mız ve insanlarımızın geleceği için çok önemli konuları kapsamaktadır. Bu ziyaretlerimiz Ankara ile sınırlı değildir. Samsunumuzda da görüşmeler ve istişareler yapmaktayız. Tüm bu ziyaretlerimizden olumlu sonuçlar almaktayız.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterimiz Fahri Kasırga ile daha önceden planlanmış ve programa alınmış olan görüşmemizde Bafra’mızı, problemlerimizi ve düşüncelerimizi anlatma imkânımız oldu. Bu görüşmemiz sırasında Bafralı hemşerimiz HSYK eski Başkanvekili ve Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak da bizlerle beraber oldu. Çok faydalı bir görüşme yaptık. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterimiz Fahri Kasırga’ya ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Daha sonra Bafralı hemşerimiz olan Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu ile görüşme yaptık. Bu ziyaretimize 24. Dönem Samsun Milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Ahmet Yeni bizlerle oldu. Halka Bankası Yönetim Kurulu Başkanı ve genel müdür yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışımız burada da kendini gösterdi. Ziyaretlerimiz sırasında bizlerle beraber olan Sayın Celal Altunkaynak ve Sayın Ahmet Yeni’ye çok teşekkür ediyorum.”