Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi: “Samsun’dan bakanımız olması Samsunumuz, Bafra’mız ve tüm ilçelerimiz için her zaman büyük şans olmuş ve bundan kazançlı çıktık.“ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “Öncelikle Cumhurbaşkanımıza Samsunumuza verdiği değer için çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır kabinelerde Samsunlu bakanlarımız ve genel başkan yardımcılığında Samsunlu bir milletvekilimiz oldu. Şimdi kabinede Sağlık Bakanı olarak Samsun milletvekilimiz Dr.Ahmet Demircan Bey ve parti başkanlık divanında ise Çiğdem Karaaslan Hanımefendi bulunmaktadır. Bunlar Samsunumuz için şanstır. Büyük kazançtır. Daha önce ki bakanlarımızda olduğu gibi olumlu sonuçlarını da hemen görüyoruz.

Samsun Şehir Hastanemiz hayata geçiyor. Bafra’mızda da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz için yeni hizmet binası yapılacak. Sağlık alanında daha sayısız hizmetler geleceğine inanıyorum. Bakanımızı ziyaret ettik. Bizleri makamında kabul etti. Nezaketi, ilgisi ve yüksek misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.