Samsun Serbest Bölgesinde yer alan İmaretçioğlu Tıbbi İlaç Fabrikasını ziyaretinde Samsun'un her sektörde dünyaya ithalat yaptığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Sorumluluğu çok büyük bir sektör olan ilaç sektöründe faaliyet gösteren İmaretçioğlu İlaç Sanayi,  kalite standartlarını yakalamış ülkemizin önde gelen ilaç kuruluşlarının önemli tedarikçileri arasında.

Samsun’un öncü sektörlerinden olan tıbbı cerrahi aletler üretiminin dünya pazarından daha çok pay alması için el birliği ile çalışmalar devam edecek. Samsun için çalışacağız, birlikte başaracağız.

DünyastandartlarınauygunüretimşekliyleilaçsektöründehizmetverenbutesisaynızamandamedikalalandaSamsunumuziçindeoldukçaönemlibirmarka.Buradadünyayaörnekolabilecekiyiüretimuygulamalarınınyanındabirdeiyilaboratuarçalışmalarınıgörmekgüzel.Firmayetilileriniveçalışanlarınıtebrikederekbaşarılardiliyorum" dedi.

Ziyarete Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan,MEDİKÜMBaşkanı Ahmet Aydemirve MEDİKÜM üyeleri katıldı.