Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Programda, sendikal faaliyetlerle ilgili Başkan Şahin'e bilgiler veren Memur Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, Samsuna yapılan belediye hizmetlerinden dolayı Memur-Sen camiası adına Başkan Şahin'e teşekkür etti. Başkan Şahin de sendika temsilcileri ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek,sendikalarla bugüne kadar hep uyum içinde çalıştıklarını ve çalışanın alın terine her zaman saygı gösterip gereğini yaptıklarını söyledi.

SENDİKAL MÜCADELEDE ÖNCÜSÜNÜZ

Türkiye’de sendikal mücadelede Memur Sen’in çok ciddi katkıları olduğunu ifade eden Şahin, “Özellikle yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinde Memur-Sen'in bire bir katkılarının olduğunu biliyoruz. Şehrimizde sizlerin yürüttüğü sendikal faaliyetlerde gerçekten takdire şayan. Bütün toplumsal meselelerde inisiyatif alan ve tavır belirleyen bunu da hak ve hakikat adına yapan çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum ve çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

HAK ARAMA NOKTASINDA EN ÖNEMLİ UNSUR SENDİKALARDIR

Sendikaların hak arama noktasındaki en önemli unsurlar olduğunu da belirten Şahin,"Bizim ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte gördük. Ülkemizi yıkmaya yönelik olan karanlık oluşumlara karşı birlik ve beraberliğimizi perçinlememiz gerekir. Bunu sağlamak için de sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, derneklere büyük iş düşüyor. Bugün Türkiye'de, her alanda olduğu gibi