Bafra Haber-Başkan Şahin’i Kamberli-İlyaslı İlkokul Müdürü Emrullah Atalar ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Özdemir karşıladı. Ziyarette Başkan yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Fikret Vatansever, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman, İlyaslı Mahallesi Muhtarı Dursun Çağlayan hazır bulundu. Başkan Şahin, daha önce de okul öğrencilerine “Ayla” filmini izlettirmişti. Başkan Şahin, öğrenci ve öğretmeleri sınıflarında ziyaret ederek filmle ilgili düşüncelerini sordu.

ÖĞRETMENLERLE İSTİŞARE ETTİ.

Başkan Şahin daha sonra Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.Başkan Şahin’i okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu karşıladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan Başkan Şahin, ilçe meselelerini istişare ederek gerçekleştirilen projeler üzerine konuştu.

Başkan Şahin son olarak Bafra Fen Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Kadir Albayrak ve okul yöneticiler başkanı karşıladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Şahin, öğretmenlerle fikir alış-verişinde bulundu. Daha sonra okulun geçtiğimiz gün açılışı yapılan Z Kütüphanesini ziyaret etti.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Çocuklarımız devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Büyük Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine erişmek ve geçmek için daha ileri ve en önemli adımları atacak nesillerimizdir. Çocuklarımız demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, cennet vatanımızı ve şanlı bayrağımızı sonsuza kadar koruyacak, dalgalandıracak ve yaşatacak kahramanlarımızdır. Çocuklarımız barış, kardeşlik ve sevginin temsilcileri, milli ve manevi değerlerimizin savunucuları, geleceğimizin mimarları ve yüksek ideallerin sahipleri olacaktır. Bizim çocuklarımız ülkemizin ve dünyanın geleceğini yönetecektir.“ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını çocuklara yönelik nasihatlerde bulunarak şöyle tamamladı: “Çocuklarımız yönetici, siyasetçi, meslek erbabı, sanatkâr, sanatçı, iş adamı ve bürokrat olarak mesleklerinde ve hayatın her alanında çalışkanlığın, iyiliğin, dürüstlük ve adaletin sahipleri olmalı ve bu anlayışlar içeresinde görevlerinizi yapmalı ve yapılmasını sağlamalıdır. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum. Çocuklarımızda kendilerine inanmalı ve güvenmelidir.”