Mustafa Kemal İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Şahin, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Başkan Şahin’i ziyaretinde Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çalık ve okul yöneticileri karşıladı. Programa Milli Eğitim Müdür Vekili Celal Karadeli de katıldı.

EĞİTİME KATKI VERİYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahinbelirli aralıklarla okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretlerde eğitimciler ile istişarelerde bulunarak önerilerini alıyor. Başkan Şahin, belediyenin hem genel çalışmaları hakkında bilgi veriyor hem de eğitimcilerin dilek ve temennilerini alıyor.

Ziyarette okul yöneticileri ile istişarede bulunan Başkan Şahin, daha sonra da öğretmenler ile bir araya geldi. Konuşmasında Bafra Belediyesi’nin eğitime verdiği katkılar hakkında da bilgi verdi.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAĞIZ

Başkan Şahin konuşmasında şunları söyledi: “Okullarda en son trafik konusunda bilgilendirme amaçlı tiyatro ve kukla gösterileri sergilendi. Bilgi verici ve eğitici broşürler dağıtıyoruz. Sele sepet Top Kandil etkinliklerimiz okullarımızla yaptığımız işbirliği neticesinde güzel bir duruma geldi. Bu işbirliği ile çocuklarımız da yüzyıllardır süregelen Sele Sepet kültürümüzü en iyi şekilde kavrayarak özüne uygun şekilde kutluyor. Neticesinde kültürümüzü de aslına uygun şekilde yaşıyoruz. Bu anlamda daha birçok çalışmamız var, geleceğimizi düşünüyorsak eğer hep birlikte eğitime her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.