Bafra Öğretmen evine düzenlen Programa; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Ak Parti İlçe Başkanı Ersan Aksu, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Eski Samsun Büyükşehir Başkanı Zihni Şahin,Oda Başkanları, Yönetim kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ

İftar programında konuşma yapan Bafra AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz “ Öncelikle Ramazanınızı kutluyorum. Nice Ramazanlara erişmenizi temenni ediyorum. Bu akşamki iftar programımıza milletvekillerimizde davetliydi. İstanbul’a davet edildikleri için şuan oradalar hepsinin tek tek selamı var. Değerli arkadaşlar seçimleri bitirdik. Bafra’da seçimlerden başarıyla çıktık. Ancak İstanbul’da secimler halen devam ediyor. Biz bütün secim çalışmalarında dediğimiz şuydu Bafra’mız için sıkıntımız yok ama İstanbul için Eşlerinizi, Dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin. Bunun ne kadar değerli olduğun şuanda anlıyoruz. İftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum afiyet olsun hayırlı akşamlarınız olsun.” Dedi.

İLBAŞKANI ERSAN AKSU

Bafra AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semizin konuşmasının ardından konuşma yapan Samsun AK Parti il Başkanı Ersan Aksu “ Hepinizi Allah’ın Selamı ile selamlıyorum. Ramazan ayınız birlik beraberlik ile olsun. 31 Mart seçimlerinde Bafra’da bizim açımızdan Bafra Belediyemiz acısından Samsun Belediyesi açısından bir iftar tablosu ortaya koydu. Allah destek veren tüm kardeşlerimizden razı olsun. Allah 2024 giden süreçte de Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç beye güzel hizmetler vermeye yardımcı olsun. İstanbul’da olacak seçimlerde de biz Samsun olarak bayramdan sonra gerekli faaliyetleri yapma başlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizi selamlıyor ve Allaha emanet ediyorum.” dedi.