8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil veren AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, "Kadın sadece bir anne değil, hayatın her alanında bize yön veren ve hayata hazırlayan en değerli varlıklarımızdır." dedi.

AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, ve ilçe teşkilat üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların gününü kutladı. 100.Bulvarında yerinde satış yapan ve alışveriş yapan kadınlara karanfil dağıtan Başkan Semiz, kadınlarla sohbet ederek kadınlar gününü kutladı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, “Teşkilat üyelerimizle birlikte özel gün dolayısıyla kadınlarımıza karanfil dağıttık” dedi.

“Merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakârlığın timsali olan kadın, kimi zaman bir anne, kimi zaman gelecek nesillerimizi yetiştiren bir öğretmendir” diyen İbrahim Semiz, “Kadın sadece bir anne değil, hayatın her alanında bize yön veren ve hayata hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.