Ramazan ayı dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe Yönetimi sahaya indi. Ev ev kapı kapı dolaşan AK Partililer, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor.

Başkan Semiz,Ramazan ayında Vatandaşlarımızın evlerine konuk olduk dedi.

Ramazan ayının hoşgörü ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Semiz, Ramazan ayı boyunca 30 gece faklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geldik

“Biz her daim vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz reklam siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Semiz; sözlerine şöyle davam etti;“Pandemi sürecinde dostlarla bir araya gelip iftar yapmayı özlemiştik. Ramazan da vatadandaşlarımızın evlerinde misafir olduk. Dostlarla iftar yapmanın keyfini yaşadık. Teravih namazınındın sonra kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Kıymetli muhabbetlerine bizleri de ortak ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

‘ULAŞILMADIK YER BIRAKMIYORUZ’

Başkan Semiz; “Ramazan ayı boyunca durmaksızın her mahallemize ulaşmaya çalıştık. Teşkilatımız gayret ve samimiyetle ziyaretlerine, vatandaşlarına, hemşerilerine ulaşmaya gayret ediyor.

Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Milletvekilimiz,Belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ulaşılmadık yer bırakmıyoruz’ diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Semiz; “Mahallelerinde bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik ve hoşsohbetleri için teşkilatımız adına hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.