Ak Parti Bafra İlçe Başkanı olduğu günden beri başta parti tabanı olmak üzere esnaf, ilçe ve köy ziyaretleri yapan Başkan Semiz, kontrollü normalleşmenin başladığı tarihten itibaren bu çalışmalarını artırarak devam ediyor.

MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Halkı sadece parti binasında dinlemekle kalmayan Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, düzenlediği mahalle, köy ve ilçe ziyaretlerinde bizzat kendisi vatandaşlara giderek onların sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında ilgililerle görüşüyor.

HER KESİME ULAŞIYOR

Vatandaş buluşma ve ziyaretlerini aksatmayan Başkan Semiz, son olarak İlçe Teşkilatı,Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanı ile Tepecik ,Sarıçevre ve Altınova Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret ederek onların sorunlarını çözme noktasında adımlar attı. Çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Semiz, bölgede yapılması gereken hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

HİZMETTE DE SAHADA DA AK PARTİ

İktidarda olduğu 19 yıllık süre boyunca hayatın her alanında insanımızın hayatını kolaylaştıran dev projeleri hayata geçiren Ak Parti’nin bu hizmetleri yanında 2023 ve 2053 hedeflerinin kamuoyuna duyurmak için mahalle mahalle gezen Başkan Semiz, vatandaşın büyük sevgi ve teveccühü ile  karşılaşıyor. Semiz’in bu gayreti ve özverisinin sandığa yansıyarak partisine önemli bir başarı kazandıracağı ifade ediliyor.