Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kerimbey mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Gökhan Tepebaş için çalıştığı Tekkeköy Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Samsun'un Tekkeköy İlçe Belediyesi personeli olan Gökhan Tepebaş'ın cenazesi belediyenin önünde helallik alınmasının ardından göz yaşları arasında defnedileceği Giresun’un Keşap ilçesi Dokuztepe köyüne gönderildi.

Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarında yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Gökhan Tepebaş için Tekkeköy Belediyesi önünde düzenlenen törende, Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar ise gözyaşlarına boğuldu.

Gökhan Tepebaş'ın cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personelleri, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, belediye önünde düzenlenen cenaze töreninde Gökhan Tepebaş için helallik alındı. Cenaze alınan helalliğin ardından gözyaşları içerinde Giresun’un Keşap ilçesi Dokuztepe köyüne defnedilmek üzere cenaze arasına konuldu.

Belediye personeli olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Gökhan Tepebaş'ın cenazesinde ise duyduğu üzüntüyü dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Gökhan bizim evladımız gibiydi. Bizim ellerimizde büyüdü. Kardeşimizin elim bir trafik kazası sonucunda aramızdan zamansın ayrılışı hepimizi derin bir üzüntüye boğdu. Allah rahmet eylesin" diyerek gözyaşı döktü.