Ak Parti ilçe başkanı Fatih Seven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, Şoförler Odası Başkanı İlfet Gören, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Karaosman ile birlikte Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs-Fakülte hattında yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförleri ile biraya geldi.

Toplantı da 2009 yılından itibaren 13 ilçede gerek vatandaşlar için, gerekse minibüs şoförleri için kangren haline dönen ulaşım sıkıntısını çok iyi bildiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu; ‘’ Birçok platformda bu konu hakkında görüşlerimizi bildirdik.

Bu konunun şoför esnafının değil, 13 ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın derdi olduğunu belirttik. Sağ olsun, Cumhur İttifakımızın Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Demir bu konuya duyarsız kalmadı ve ‘Şehir İçi ve İlçelerine Yönelik Ulaşım Terminali Projesi’ni hazırladı. Bu Proje hem vatandaşlarımızı hem de şoför esnafımızı son derece memnun etti. Bizler de bu konuyu tekrar sayın başkanımızla konuşup, seçimden hemen sonra terminal faaliyete geçene kadar nasıl bir yol izleyebiliriz bunları konuşacağız. Siz merak etmeyin, Bizler bu konunun takipçisi olacağız. Sayın Mustafa Demir Bakanımıza güveniyoruz. Gerek Samsun için gerekse 19 Mayıs İlçemiz için güzel projeleri var. El birliği ile bu projeleri sizlerin de desteğiyle hayata geçireceğiz.’’ dedi.

Toplantıdan ve her platformda verdiği destekten dolayı memnuniyetini belirten Oda Başkanları ve Minibüs Şoförleri Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.