Sanayi sitesi yanında bulunan kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri ve sanayi sitesi esnafı katıldı.

“Fırsat buldukça her gün esnaflarımızla bir araya geliyoruz.’ ’diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Bugünde sanayi esnafımızla kahvaltıda bir araya geldik. Esnafımızın sorun ve isteklerini yerinde dinliyor ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. ”dedi.

Bu yıl Altyapı, 2019’da Üstyapı

Sanayii sitesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Başkan Topaloğlu; ‘’ Bildiğiniz üzere ilçemizde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu hizmetimizden sanayi sitesi esnafımızda faydalandı. Doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlandı. Sizlere düşen görev biran önce başvurunuzu yapıp doğalgazınızı bağlatmak. Ayrıca Yedaş tarafından da elektrik hatları yeraltına alınıyor. Bu yıl alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, 2019 yılında kaldırım ve yol çalışmalarını belediye olarak gerçekleştireceğiz.’’dedi.

Kahvaltı programından ve Belediye hizmetlerinden dolayı esnaflar adına teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek; ‘’ Belediye Başkanımızı her zaman esnafımızın yanında gördük. Başkanımızla, esnafımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.’’dedi.