Başkan Topaloğlu,Bafra Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Engin Kara ile yine aynı hastanede Baş Hemşire olarak görevli Hatice Acarın   sözleşmesinin yenilenmemesi tesadüf değildir dedi

Bafra ve 19 Mayıslı vatandaşların ve AK Parti Teşkilatlarının da tepki gösterdiği bu görev değişikliğine bir tepki de 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’ndan geldi.

Konuyla ilgili BRT Haber’e özel açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Bafra Devlet Hastanesinde görevli hemşerilerimizin sözleşmelerinin yenilenmemesi bizi derinden üzmüştür. Bu konuyla ilgili gerekli mercilere kanaatlerimizi bildirdik ve atamaların tekrar gözden geçirilmesi konusunda ısrarcı olduk. Önümüzdeki günlerde bu işin düzeltilmesini ve hem teşkilatlarımızın hem de vatandaşlarımızın yararına olan değişikliğin yapılmasını umut ediyoruz.” Dedi.

Sözlerine devam eden Toplaoğlu bu atamalara bir vekilin müdahil olduğu söyleniliyor eğer bu doğruysa  bu vekil hem Ak Parti  teşkilatlarının  hem Belediye Başkanlarının ve de vatandaşların taleplerinin aksine hareket etmiş oluyor.Dolayısıyla vekilin bu davranışı partimize zarar veriyor.