Bafra Madeni sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak bir mesaj yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1920 yılında kurulmasının ardından sadece ülkemiz çocuklarına değil bütün dünya çocuklarına ithaf edildiğini belirten Başkan Hurşit Tulum, bir milletin geleceğinin çocuklar olduğunu vurguladı.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Tulum, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 101. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 101. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutlar, sevgiler sunarım" dedi.