Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, beraberinde Cummhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti İlçe Bakanı Haluk Köksoy, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sevim Özil, Atakum Türk İş Minibüsçüler Kooperatifi'ni ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, Kooperatif Başkanı Yaşar Sungur ve minibüsçü esnafı ile kahvaltı yaptı, ardından önemli açıklamalarda bulundu.

'ŞOFÖR ESNAFIMIZ RAHAT OLSUN...'

Şoför esnafının yaşadığı tüm sıkıntıları bildiğini ifade eden Zihni Şahin, "Şu an nasıl bazı konularda şoför kardeşlerimizi rahatlattı isek inşallah 31 Mart sonrasında da yine bir araya gelerek sorunları ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Mazimiz referansımızdır, belediyemizin kapıları tüm esnaf kardeşlerimize daima açıktır" ifadelerini kullandı.

"İnsan merkezli, halkımızla birlikte yönetimi esas alan yerel yönetim manifestomuzda 'Şehir Planları, Altyapı Ve Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Benzersiz Şehirler, Akıllı Şehirler, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik, Yatay Şehirleşme, Halkla Birlikte Yönetim, Tasarruf ve Şeffaflık, Değer Üreten Şehirler' olmak üzere 11 önemli başlık yer almaktadır.  Bu anlayış belediyecilikte yepyeni bir dönemi de başlatmıştır. Manifestoda yer alan hususları Allah'ın izni, hemşerilerimizin destekleriyle Atakum belediye başkanlığına seçildiğimizde hayata geçirmenin samimi gayreti içerisinde olacağız" dedi.

'HER KESİMDEN İNSANIMIZ İÇİN...'

Atakum'un 'Birlikte yönetimin hakim olduğu bir kent' olacağına vurgu yapan Başkan Şahin, "Gönüllü gönül belediyeciliğine devam edeceğiz. Manifestomuzda yer alan benzersiz şehirler hedefimiz doğrultusunda,  şehrimiz için kendi coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız. Atakum'un kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekanlarla donatılmasını sağlayacağız. Sosyal gelişime büyük önem vereceğiz" diye konuştu.

ATAKUMLULAR İÇİN İNTERAKTİF UYGULAMA

Atakum'da bugüne kadar yapılan güzel işlerin devam edeceğini de belirten Şahin, "Yapılanları devam ettirmeye ve daha ileriye taşımaya çalışacağız. Bu anlayışla mahallelerimizin acil çözülmesi gereken sorunlarını çözmek için çeşitli sistemleri hayata geçireceğiz. İnteraktif uygulamamız ile hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız, muhtarlarımız ve halkımızla sürekli temas halindeyiz. Onları görüş, öneri ve şikâyetlerini dinliyoruz. Notlar almaktayız. Bunların bir kısmı yaptığımız görevimiz nedeniyle hizmet alanımıza da girmektedir. Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı dönemimizde Atakum ilçemizde bazı önemli çalışmalar yaptık. Eksik kalanları da tamamlayacağız. Her ilçemizde yoğun çalışmalarımız tüm ekiplerimiz tarafından devam etmektedir" dedi.

DSİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET: Başkan Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını da ziyaret etmeyi sürdürüyor. Zihni Şahin, minibüsçülerle buluşmasının ardından DSİ Bölge Müdürlüğü'ne geçerek yöneticiler ve personel ile bir araya geldi, seçimlerde destek istedi.

'OZAN ARİF'İ UNUTMAYACAĞIZ': Başkan Zihni Şahin, dün sabaha karşı hayatını kaybeden Ozan Arif'in Körfez Mahallesi'ndeki evine giderek yakınlarına taziye dileklerini iletti. Başkan Şahin, "Ozan Arif'in ölüm haberi, hepimizi derinden sarstı. Binlerce eseri ile yüreğimizde daima var olacak olan sözün ve sazın üstadı Ozan Arif'e Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Memleketimizin başı sağolsun" dedi.