Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Diyanet-Sen Samsun Şubesi'nin düzenlemiş olduğu programa katıldı. Yalı Kafe'de düzenlenen programa AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte katılan Zihni Şahin,  "Değerli projeleri hayata geçirmek ve şehri kalkındırmak için birlik ve beraberlik içerisinde olup ortak hareket etmemiz lazım" dedi.

Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Murat Akkuş, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Seyhan Elmacı, Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı Songül Kıyak, Diyanet-Sen Samsun yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarların da katıldığı programda konuşan Zihni Şahin, şehirde toplumun her kesiminin düşüncelerini önemsediklerini ve her türlü çalışmada STK'ların düşüncelerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini söyledi.

KALKINMA DAİRESİ VE 17 İLÇEYE HİZMET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, "Belediye çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla beraber çalışmalara devam edeceğiz.  Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde özellikle ilçelede yürütülen tarım projelerini en iyi düzeylere getirme adına kalkınma dairesi kurduk ve 17 ilçede hizmet etme adına kurulan uzman ekibimiz çalışmalarına halen devam ediyor. 19 Mayıs 1919'un yüzüncü yılı müsanebetiyle de çeşitli  projelerle yola çıktık. Bizim bu değerli projeleri hayata geçirmek ve şehri kalkındırmak içinbirlik ve beraberlik içerisinde olup ortak hareket etmemiz lazım" diye konuştu.

DİYANET-SEN'DEN 'BAŞARI' DİLEĞİ

Diyanet-Sen Samsun 1 nolu Şube Başkanı Murat Akkuş sendikal çalışmalara değinerek, "Biz büyük bir aileyiz. Her bir üyemiz bizim için çok büyük değer ifade etmektedir. Her bir üye bizim için güçtür. Bugün daha iyi yerlerdeyiz. Biz sendikal çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetler noktasında eksiklerimiz olabilir ama tamamlamak adına sizlerden destek bekliyoruz. Sizlere de çıktığınız bu kutlu yolda sonsuz başarı diliyoruz" dedi.