Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin, "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Emniyet birimlerini tek tek gezen ve polis memurlarıyla sohbet eden Zihni Şahin, "Atakum'a polisevi projemiz var. Seçilmem halinde bu projeyi hayata sokacağım" müjdesini verdi.

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Atakum İlçesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, ilk olarak İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile makamında bir süre görüştü. Başkan Şahin daha sonra, İlçe Başkanı Köksoy ile birlikte Emniyet Müdürlüğü birimlerini gezdi, polis memurlarıyla tek tek el sıkıştı, sohbet etti.

'SAMSUNLULAR POLİSİNİ TAKDİR EDİYOR'

Samsun'da polisin, halkın huzuru, emniyeti ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Zihni Şahin, "Gücünü halkından ve kanunlardan alan polisimiz, yoğun bir mesai içerisinde bizler için çalışmaya devam ediyor. Samsun'da emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışmalar halkımızın güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu sebeble bir kez daha görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum. Görevleri başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarı diliyorum" dedi.

MUTLU, HUZURLU İNSANLARIN ŞEHRİ ATAKUM!

"Toplumun huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet güçlerimizin her zaman destekçisiyiz" diyen Başkan Şahin, ziyaret ettiği emniyet mensuplarına bir de müjde verdi. Zihni Şahin, "Bilindiği üzere İl Emniyet Müdürlüğü'müz Atakum'da. 31 Mart seçimleri sonrası halkımız takdir görür de bizlere belediye başkanlığı onurunu bahşederse projelerimiz arasında yer alan Atakum Polisevi'ni en kısa sürede hayata geçireceğiz. Böylece Atakum, esnafıyla, işçisiyle, polisiyle, yaşlısıyla genciyle, mutlu ve huzurlu insanların şehri olmayı sürdürecek" diye konuştu.