Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun’dan milli sporcuların yetişmesinin şehir adına büyük önem taşıyacağını ve bunun için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Davut Numanoğlu, ShortTrack yani Sürat Pateni dalında büyük başarılara imza atacak milli sporcular ve Milli Takım Kamp Müdürü Adnan Özdemir Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.



MİLLİ SPORCULARIMIZ ŞANLI BAYRAĞIMIZI DÜNYADA DALGALANDIRIYOR
Son yıllarda Türkiye’de sporun her dalında önemli başarılara imza atıldığını ve Samsun’da da sportif faaliyetler anlamında büyük tesislerin yapıldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını söyleyerek, “Ülkemizin temsilinde büyük rol oynayan ve gittikleri her ülkede şanlı bayrağımızı dalgalandıran milli sporcularımızın yetişmesi için büyük emekler gerekiyor. Bunun farkında olan bir belediye başkanı olduğumu ve her konuda sporcularımızı destekleyeceğimizi bilmenizi isterim. Türkiye tarihinde sayılı spor dalında dünyada tanınmaya çalışırken son yıllarda birçok kategoride adından bahsettirmeye başladı. Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen olimpiyatlarda, turnuvalarda ve maçlarda Türk takımlarının sesi her geçen gün daha da yükseliyor. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak dünyanın her ülkesinde bayrağımızın dalgalanması için kıyasıya mücadele eden sporcularımıza her zaman destekçi olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim” dedi.