Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Taflan Mahallesi'nde halkla buluştu. Başkan Şahin, "Memleket işi gönül işi dedik, Taflan'da, Atakum'un her yerinde gönüllere dokunmaya geldik" dedi.

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Taflan'da seçim çalışmasında bulundu, bir araya geldiği vatandaşlara projelerini anlattı, önemli mesajlar verdi. Başkan Şahin ve AK Partili yöneticiler, Merkez Cami'de kıldıkları akşam namazı sonrası Taflanlılarla buluştu.

'NEREDE ŞİKAYET VARSA ORTADAN KALDIRDIK'

Mahalle sakinlerinin sıcak ve yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Şahin, kısaca şunları söyledi:

"Toplumla iyi bir diolag kurarak nerede bir problem varsa çözmeye çalıştık. Önemli olan insanların problemlerine eğilmek, yönelmek, çözülmesine katkı sağlamaktır. Hakikaten o anlamda gece gündüz demeden çalıştık. Örneğin Gülsan Sanayi ile ilgili belirli bir noktaya geldik. Halk otobüsleriyle ilgili büyük sıkıntı vardı. Şoförlerimiz 'Lastik dahi' değiştiremiyoruz diyerek defalarca kez geldiler. Onların problemlerini giderdik. İçme suyuna yüzde 15 civarında indirim yaptık. Engelli vatandaşlarımız için bu miktarı yüzde 50 olarak belirledik. Parkomat, Samsunluların en önemli şikayet konularından birisiydi, konuya derhal el attık. Kısacası, nerede şikayetler varsa bu şikayetleri toplumun ihtiyaçları doğrultusunda ortadan kaldırdık. Toplumla barışık bir hale gelerek şehirde birliktelik oluşturduk. Tüm bunları gören siz hemşehrilerim de bana çok büyük destek verdi."

'SIRADA ATAKUMLULARA HİZMET ETMEK VAR'

Başkan Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanlığı Adaylığı'na değindiği konuşmasının son bölümünde ise, "Partimiz bize Atakum'da görev verdi. İnşallah Atakum'da da bugüne kadar olduğu gibi sizin desteklerinizle nerede, ne problem varsa imkanlarımızı son noktaya kadar kullanarak çözeceğiz. Çünkü belediyelerin görevi hizmet etmektir. Taflan'ın da ne problemi varsa mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek çözüm yollarını bulacağız. Sırada Atakum'a, Atakumlulara hizmet etmek var. Bu güzel, yıldızı her geçen gün parlayan ilçemizde en ufak bir sorunu bile çözmek için yapılacak her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.