Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Başkanlığında geçen hafta yapılan grup toplantısında bir araya geldi.

ZİHNİ ŞAHİN BAŞKANLIK YAPTI

Ak Parti İlçe Başkanlığı binasının toplantı salonunda Geçen Hafta düzenlenen grup toplantısı zaman zaman tartışmalara neden oldu.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in işinden dolayı katılamadığı grup toplantısına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Başkanlık yaptı.

Yapılan grup toplantısında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Meclisde gündeme getireceği projeyi Ak Parti Meclis üyelerine anlattı.

Başkan şahin konuşmasında;

Bafra Ziraat odası yeni yerine taşınacağından dolayı Ziraat odasından boşalan binayı  Belediye olarak kiralamak istiyoruz dedi.

3.500 tl ye kiralayacağımız binaya Sosyal ve Kültürel etkinliklerle yaşlıların keyifli ve huzurlu geçirmelerini sağlamak için yaşlılar lokali  düşünüyorum. Bu lokalde yaşlıların bir araya gelebileceği,sohbet edebilecekleri,çay,kahve içebilecekleri,sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir mekan yapmak istiyorum dedi.

Ak parti meclis üyelerinden biri; Biz bu projeye onay vermiyoruz ,Böyle projeler önce grup toplantısında konuşulur. Sen projeyı hazırlamış getirmişin Bizden onay istiyorsun. Bafra Belediyesi’nin paralarını böyle harman savurmaya gerek yok kirası çok yüksek ,Meclis üyesi konuşmasına devam ederek bize neden bu proje hakkında daha önce bilgi verilmedi.Bizler Meclis üyesi olarak Belediye Meclis Toplantılarında parmak kaldırıp indirmekden başka bir şey yaptığımız yok diye konuştu.

Başka bir meclis üyesi ;Başkanım buranın kirası çok yüksek Önce Seçimlerde Söz Verdiğimiz Kültür Merkezini yapalım Bu Projenin Belediyeye maliyeti çok fazla deyip meclisde bu projeye destek vermiyeceklerini ifade ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tartışmanın daha çok uzamaması için konuyu uzatmadığı ve meclis üyelerinin projeye soğuk bakmasından dolayı Belediye meclis toplantısında gündeme getirmediği ifade edildi.