Bafra Haber-İstanbul Bafraspor Kulübü yönetim kurulu üyesi ve Bafra Yakıntaş Mahallesi Derneği başkanı Necati Karagöz Belediye Başkanı Zihni Şahin’e davetiyesini takdim etti.

Karagöz konu ile ilgili olarak şunları söyledi: ’’Bu sezon İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden takımımız grubunda ikinci oldu. Klasman ligine katılan takımımızın hedefi BAL Ligi. Samsun’u İstanbul’da temsil eden tek futbol takımımız olan İstanbul Bafraspor Kulübümüze hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Gecemize Belediye Başkanımızı ve protokolümüzü de davet ettik. Takımızı inşallah hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız, daha iyi yerlerde göreceğiz.”

Belediye Başkanı Zihni Şahin ise takım yöneticilerini ve futbolcularını başarılarından dolayı tebrik ederken “Nazik davetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başarıları ve heyecanları birlikte yaşamak ve kutlamak için inşallah hep beraber olacağız. Şampiyonluk Gecemizde birlik ve beraberliğimiz daha da pekişecektir. Hemşerilerime de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.