24 Haziran Genel seçimleri için 19 Mayıs ilçesindeki esnaflar ile bir araya gelen Bekir Keleş, esnaflarla sohbet ederek önerilerini ve sorunlarını dinledi. 
İşbilir firmasında esnaflar ile toplantı düzenleyen Keleş, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. AK Parti hükümeti döneminde esnafların kalkındırılması adına önemli çalışmalara imza atıldığına dikkat çeken Keleş, “Esnafların kalkınması adına yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam edecek. AK Parti ailesi her zaman esnafların yanında olan bir partidir ve olmaya da devam edecektir. Siz değerli arkadaşlarımızın da bildiği gibi önümüzde çok önemli bir seçim var. 24 Haziran seçimleri ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim olacaktır. Bu seçimlerde siz değerli esnaflarımızın da desteğini görmek isteriz. Bu seçim diğer seçimlerden daha önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir gelecek ve güçlü bir Türkiye için, bu seçimlerden güçlü bir oy ile çıkması lazım. Biz her daim onun arkasında yürüyeceğiz. Ona desteğimiz ve inancımız tamdır. Allah’ın izniyle bu seçimlerde de halk gerekeni yapacaktır. 24 Haziran’ın ardından hükümetimiz güçlü ve emin adımlarla daha güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda ilerleyecektir. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi hak ettiği seviyeye çıkaracağından hiç şüphemiz yok. Biz de bu yolda liderimizle birlikte olacağız” dedi.
Deniz salyangozlarıyla ilgili açıklama yapan Keleş, “Karadeniz Deniz Salyangoz Avcıları Derneği 1Haziran 15 Temmuz arası Algarna ile çalışmak istiyor. Rusya Romanya tüm ülkelerde deniz salyangozuna yasak yok. İhraç ürünü ve en verimli dönemi açılmalıdır. Talepler için  gerekli yerlere telefon açıp görüşmüşleri yaptık.  Vatandaşlarımızı Ankara’ya davet ettik” diye konuştu.