Bektaş Yaptığı açıklamada;İyi Parti bir cesurlar hareketidir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi “ Medeniyetin yolunun taşlarını sadece Cesurlar döşer” bu desturdan yola çıkarak. Halkın cevabını aradığı hangi sorular sizi rahatsız etti ya da halkın bilgilendirilmesi neden istemiyorsunuz gizlenen saklanan bir şey mi var. Madem bu konularda kanun teklifi verdiniz neden önergeler rahatsız ediyor daha ne istiyorsunuz .

İYİ PARTİ VAR

Millet ve devlet menfaatine olan her konuda İyi parti var öyle ise neden feryat koparıyorsunuz. Sözle söylediklerimiz askıda kalıyor yazılı önergelerimize cevap verilmiyor.

Sayın Turna Size bilgi veren MYK üyemizin ismini de lütfen paylaşın. Paylaşın ki Myk üyelerimizi zan altında bırakmayın aksi takdirde bu söylediğiniz sözün gerçek olmadığını sırf ilgi çekmek için ortaya atılmış bir iddia olduğundan öteye gitmeyecektir.

İşte önerge verdiğimiz bazı konu başlıkları. Halkımızın takdirine bırakıyoruz.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, partili milletvekillerinin de imzasını taşıyan, yerel basının sorunlarının araştırılması ve sorunlara çözüm üretilmesi, yerel basının imkânlarının iyileştirilmesi maksadıyla hazırladığı Araştırma Önergesi

İYİ Parti olarak, FETÖ’nün siyasi ve iktisadi ayağının tüm yönleri ile araştırılmasını sağlamak için verdiğimiz araştırma önergesi Ak Parti ve MHP’nin oyları ile reddedilmiştir. Takdir aziz Türk milletinindir.

Manisa Milletvekilimiz Tamer Akkal, Tunceli’de donarak şehit olan askerlerimiz ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından cevaplandırılması için TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermiştir.

Grup Başkan Vekilimiz Yavuz Ağıralioğlu, Doğu Türkistan’da yaşayan Uygur Türkleri’ne yönelik Çin Hükümeti tarafından uygulanan baskı ve zulmün tüm yönleriyle araştırılması için TBMM Başkanlığı’na araştırma önergesi vermiştir.

Muğla Milletvekilimiz Metin Ergun, EmekelilikteYaşaTakılanlar ile ilgili kamuoyunda dolaşan yanıltıcı kişi sayısı ve bütçeye toplam maliyeti ile ilgili, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından cevaplandırılması için soru önergesi vermiştir.

Adana Milletvekilimiz İsmail Koncuk ve Konya Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş, kamuda çalışan Uzman ve Denetmenlerin özlük hakları arasındaki farklılıkların giderilmesini sağlamak amacıyla TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi vermiştir.

Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş, Et ve Süt Kurumu’nun yapmış olduğu et ithalatı ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından cevaplandırılması için TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermiştir.

Antalya Milletvekilimiz Hasan Subaşı, sebze ve meyve fiyatlarını ucuzlatmak için Hal Yasası’nda yapılacak değişiklik ile ilgili Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından cevaplandırılması için TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermiştir.

Balıkesir Milletvekilimiz İsmail Ok, Terörle Mücadele ederken şehit olan kahramanlarımızın ailelerine TOKİ tarafından bedelsiz bir şekilde ev verilmesini sağlamak amacıyla TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi vermiştir.

Eskişehir Milletvekilimiz Arslan Kabukçuoğlu, döviz kurunun yükselmesinden kaynaklı olarak bazı hastanelerin cerrahi operasyonlarda kısıtlamaya gitmesi ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından cevaplandırılması için TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermiştir.

Denizli Milletvekilimiz Yasin Öztürk, Zafer Havalimanı’nı işleten IC İçtaş İnşaat isimli firmaya hazine tarafından taahhüt edilen yolcu garantisi ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı @Mcahidturhan tarafından cevaplandırılması için TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermiştir.

Adana Miletvekilimiz İsmail Koncuk, Antalya Milletvekilimiz Feridun Bahşi ve Balıkesir Milletvekilimiz İsmail Ok, tarımsal desteklemelerin artırılmasını sağlamak için, 5488 Sayılı Tarım Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi vermiştir.

Sayın Turna Fetö nün siyasi ve iktisadi ayağının araştırılması önergesi Mhp ve Akp oyları reddedilmiştir. Bu mu sizi rahatsız ediyor .Donarak ölen şehit askerlerimizin araştırılmasını rahatsız ediyor. TAKDİR HALKIMIZIN.