Samsun doğumlu 3 polis Beşiktaş'taki bombalı saldırıda yaralandı. Beşiktaş saldırısında yaralanan Samsunlu polislerini isimleri.

İstanbul'daki hain saldırının ardından yaralıların da kimlikleri belli olmaya başladı. Saldırıda Samsunlu 3 polis memurunun yaralılar arasından yer aldığı iddia edildi.


Dün gece İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain saldırıda 30'u polis 8'i sivil vatandaş hayatını kaybetti. Ayrıca 155 kişi yaralı olarak hastenelere kaldırıldı.

 

SAMSUNLU 3 POLİS YARALI

 

Samsun'a düşen 1 şehit haberinin ardından Samsunlu 3 polis memurunun da yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşılırken, kimlik tespitleri için çalışmalar sürüyor. 


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "En son aldığımız bilgiler çerçevesinde dün akşamki menfur saldırıda şahadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu.  Bunların 30'u polis memuru ve emniyet görevlisi, 7'si sivil vatandaşımız, birinin ise kimliği henüz tespit edilemedi. Hastanelerde 136 müşahede altında vatandaşımız var. 14'ü yoğun bakımda, 5'i ameliyatta ve 155 toplam hastanelerde şu anda tedavi gören, bu olayla karşı karşıya kalmış, sağlıkları için dua ettiğimiz vatandaşlarımız var." demişti.


İstanbul'daki terör saldırısında yaralanan polisler arasında Samsunlu Yavuz Selim Şahin de bulunuyor. Şahin'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. HAYATİ TEHLİKESİ YOK Terme İlçesi Söğütlü Mahallesi'nden olan Yavuz Selim Şahin'in, patlama sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Şahin'in herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi

 

Öte yandan hain saldırıda Samsun'un Çarşamba ilçesi doğumlu polis memuru Mustafa Öztürk şehit düştü. 

 

 

Öte yandan hain saldırıda Samsunlu 7 polis memurunun yaralı olduğu öğrenildi. Bombalı saldırıda yaralanan Samsunlu polislerin kimlikleri ve sağlık durumları şöyle:  Can Aydın - Alaçam (Yoğun Bakımda) Haydarpaşa Has. Ahmet Kalaycı - Ayvacık (Yoğun Bakımda) Şişli Etfal' bağlı Göztepe Has. Şenol Kaptanoğlu (komiser) - Çarşamba (Yoğun Bakımda)  Acı Badem Has. Yavuz Selim Şahin - Terme (Durumu iyi)  Kadir Ağıl - (Taburcu) Muharrem Bayrak (Durumu iyi) Acı Badem Has. Ali Yüksel (Durumu iyi)