SINIFLAR PANDEMİ KURALLARINA GÖRE HAZIRLANDI

Covid-19 pandemisinde öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin sağlığını gözeterek, pandemi koşullarına uygun hijyenik sınıflarla yeni döneme başladı. 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 sınıflara hitap ederek, Tabakhane mahallesi Çakır mahmut caddesi adresi'nde yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

BİREBİR ETÜT SİSTEMİ HİZMETİ

Sınıf ortamında hedeflenen düzeye gelemeyen öğrenciler için uzman kadrolar tarafından birebir etüt sisteminin uygulandığı Bizim Galakside, etüt sisteminin yanı sıra eğitim ve öğretim sürecinin vazgeçilmez bir parçası olan rehberlik, tüm öğrencilere ve velilere uzman kadrolar tarafından sunulmakta.

OKUL MÜDÜRÜ RABİA YAZIM

Bizim Galaksi Kişisel Gelişim Kursu Müdürü:Rabia Yazım: 2021-2022 eğitim öğretim yılında hizmet verecek olan Bizim Galaksi Kişisel Gelişim Kursu, kendi alanlarında uzman öğretmen kadrosuyla Bafra, halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. Bafra’da 2021-2022 eğitim yılında hizmet verecek olan eğitim kurumumuzda vizyonumuz, Bafra’lı çocuklarımızı ve gençlerimizi daha başarılı bir geleceğe hazırlamaktır. Güçlü yarınlar için, saydamlık, katılımcılık, hesap verebilirlik, etkinlik, hukuka bağlılık ve tutarlılık ilkelerini yaşama geçirmek temel vizyonumuzdur.

Öğretmenlerimizin hepsi eğitim öğretim kökenli ve işin mutfağından geliyorlar. Bu başarılı kadro ile çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi. "Her öğrenci bizler için özel, tek ve biriciktir. Dolayısıyla her öğrencinin farklı öğrenme biçimleri mevcuttur. Bizim Galaksi Kişisel Gelişim Kursunu, Diğer eğitim kurumlarından farklı kılan bu" farkındalık" düzeyine erişmiş bir anlayışla hareket ediyor olmasıdır. Yeni dönemde mevcut eğitim sistemimizin yanı sıra, her öğrencinin ihtiyacına göre takviye eğitim programlarıyla öğrencilerin gelişimini doğru yöntemlerle yönlendirmeyi hedeflemekteyiz. Öğrencileri hem bilimsel hem de duygusal olarak hayata hazırlayıp bu yolda onlara ışık olmak bizlerin görevidir diyen Okul Müdürü Rabia Yazım, "Yeni eğitim ve öğretim yılında Bizim Galaksi Kişisel Gelişim Kursu ailesi olarak tüm öğrencilerimiz ile kucaklaşmayı bekliyoruz" dedi.

Bizim Galaksi Kişisel Gelişim Kursu… Adres: Tabakhane mahallesi Çakır mahmut caddesi

Telefon: 0538 638 18 55