Başkan Şahin ziyaret sırasında Başkanlara Bafra’yı tanıtan plaket verdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra sevdiğimiz bir ilçemiz. Boluspor başkanımızla birlikte Bafra Belediye Başkanımızı ziyaret etmeyi arzu ediyorduk. Bafra’da olmaktan çok mutlu olduk. Başkanımız Zihni Şahin Bey’e yakın ilgisi ve misafirperverliği ve bizlerle beraber olan belediye başkan yardımcımız Hüseyin Çamaş Bey’e çok teşekkür ediyoruz.“ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı açıklamada ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Öncelikle bizleri onurlandıran Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz Bey ve Boluspor başkanımız Necip Çarıkçı Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bolu Karadeniz’imizin çok güzel vilayetidir. Boluspor sonuçlarını yakından takip ettiğim bir takımımızdır. İki başkanımızın ziyareti bizleri memnun ve mutlu etmiştir. Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Hem Samsunsporu hem de Bolusporu ve Karadeniz takımlarımızı süper ligde görmeyi arzu eder bundan mutlu oluruz.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlara Bafra nokulu, kaymaklı lokumu ikram ederek,Bafra’yı tanıtan yayınlar verdi.