Bafra’da Dua Ettiren Müdürler

Bafra’nın en önemli sorununun bürokrasi ve müdürler olduğunu bizler sık sık bu köşelerden yazıyor, dile getiriyoruz. Hiç birisiyle özel bir husumetimiz olmadığı gibi çok yakın bir dostluğumuz da yok. Zaman zaman tesadüfen bir  toplantıda yada bir yerde denk geldiğimizde selamlaşmak ve hal hatır sormaktan öteye bir samimiyetimiz yok.

Unutmayalımki….

Atandığı görev ve makamın gerektirdiği rutin işlerle yetinmeyip kendine hedefler koyan müdürler şehre katkı sunarlar.

İlçemizde bu misyonun hakkını veren müdürlerimiz  elbette var. İşte bunlardan biri Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer

FEDAKARCA VE ÖZVERİ İLE ÇALIŞILIYOR

Muhtaç durumda bulunan vatandaşlara yardım etmek, sosyal adaleti pekiştirici tedbirler alarak gelir dağılımının adilane bir şekilde tevzi edilmesini sağlamak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik etmek amacıyla çalışmalarını yürüten Bafra Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Hasan İrer, ve tüm kurum personeli fedakarca ve özveri ile çalışıyor.

Kurumda yaptığı başarılarla her kesimden insanımızın takdirini kazanan ve yaptığı her bir işi önce kendi hemşerisine hizmet sonra da Hakkın rızasını kazanmak olarak gören İrer, ile Sosyal yardımlaşma, çok daha önemli bir konuma yükseldi ve memnuniyet oranları en üst noktalara ulaştı.

MEMNUNİYET OLDUKÇA YÜKSEK

Pandemi döneminde ve normal günlerde Sosyal yardımlaşmada sunulan bu hizmetler vatandaşlar tarafından da takdir görüyor. Bafra’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın düzenli olarak yapılan anket çalışmaları memnuniyet derecesinin oldukça yüksek düzeyde olduğunu gösteriyor.

Dememiz o ki bir yere müdür atarken kıstasınız havaalanında sizi karşılayan, kendi görevi olmadığı halde her programınızda yanınızda görüntü veren ve sizleri size öven müdür değil, işini en iyi yapan, yaptıkları hizmetlerle de size beddua değil, Hasan İrer, gibi dua ettiren ehliyetli ve liyakatli isimler olsun.

YÜREKTEN KUTLUYORUZ

İhtiyaç sahibi ve muhtaçların daima yanında olan, çalışma ve faaliyetleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla taçlandıran ve halka hizmet noktasında öncelikli bir kurum olan SYDV’de, etkin, kaliteli ve verimli bir şekilde, istek ve talepleri kısa zamanda yerine getirerek , olağanüstü gayret ve çalışmaları ile sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Hasan İrer, ve tüm vakıf çalışanlarını yürekten kutluyoruz.