Bu hainlik Niye?

Ülkesinin kalkınmasının önüne engel koymak, dış siyaseti ve bölgeyi yönlendirmek için Türkiyede iktidarı değiştirmeye çalışanların içerideki ortakları nasıl oluyor da bu kadar rahat milletin yüzüne bakabiliyor?

Tam 177 yıl önce 3 kasım 1839'da Tanzimat fermanı ilan edilerek son imparatorluğumuzun yıkılış fermanı ortaya çıkmıştı. O gün bu gündür düşmanlarımız hiç boş durmadı. 

Nasıl ki kardeşlerimiz ait Babür imparatorluğunu Hindistan ve bölgesinde yok ettilerse, Orta doğu Balkanlar ve Afrikayı saran koca imparatorluğu da aynı şekilde yok ettiler.

  • FİTNE ÇIKARARAK KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMAK,
  • YALANLA DOLANLA İÇ SAVAŞ ÇIKARARAK ÜLKELERİ ZAYIFLATMAK,
  • ÜLKELERİN İÇERİSİNDE ÖZEL HAİNLER YETİŞTİRMEK VEYA SATIN ALMAK YOLU İLE ÜLKEYİ İDARE EDENLERİ İTİBARSIZ HALE GETİMEK İÇİN PROPAGANDALAR YAPMAK
  • DİKTATÖR, DİNCİ, İRTİCACI VESAİRE GİBİ SLOGANVARİ SÖZLERLE KENDİLERİNE DİRENEN YÖNETİCİLERİ İTİBARSIZLAŞTIRIP SONRA DA İSYAN ÇIKARARAK LİNÇ ETTİRMEK
  • TÜM DÜNYADA KARGAŞA ÇIKARMAK İÇİN ÖZEL ORGANİZASYONLAR KURMAK
  • İSTİLA EDEMEDİKLERİ YERLERDEKİ İNSANLARA DOST GİBİ YAKLAŞARAK, HEDİYELEREK VEREREK SAĞLIKLARINI BOZMAK HATTA ZEHİRLEMEK,
  • NESİLLERİ KISIRLAŞTIRARAK YOK ETMEK
  • NESİLLERİN KÜLTÜRÜNÜ YOK EDEREK KÖLELEŞTRİMEK
Daha bir çok yolla ele geçirilmeye çalışılıyoruz.
İnsanoğlunun bazı kabileleri gerçekten çok ahlaksız ve şerefsiz.
Başkalarına yaşam hakkı tanımayan sadece köle olarak hatta üzerine basılası böcek olarak gören hastalıklı kafa yapısına sahipler.

İşte bu ruh hastaları ülkemizde de içeride hainleri beslemeye ve halkı onlar vasıtası ile kışkırtmaya çalışıyorlar. Bunlara alet olan hainleri, kansızları hepiniz görüyorsunuz< isim isim zikretmeye gerek yok> ancak bunlar bu ülkede genel başkan bile olabiliyor

Namusumuzun, istiklalimizin sürekli kantara çıkarıldığı dönemlerden geçiyoruz. 15 temmuz gibi kalkışmalar devam edecektir. Daha fenaları ile de karşılaşabiliriz ancak unutmayalım ki özgürlüğümüzü bir kere kaptırdık mı bir daha iflah olmayız. 

Bu millet 3 bin yıldır var ise tek sebebi vardır. " özgürlüğü için her zaman canını vermeyi bilmiş ve hiç bir zaman esareti kabul etmemiştir"

Eğer öyle olmasa, bulgarlar, babürler, macarlar, peçenekler, gagavuzlar gibi kendi benliğini yitiren topluluklar olurduk.

Mazallah dikkat.

Fİdel Castro gibi bir kanlı diktatöre methiyeler düzen bazı akılsız başkanlar onun diktatörlüğünü görmeyip ülkemizde seçimle iş başına gelmiş insanlara diktatör propagandası yaparak itibarsızlaştırmaya çalışıyorsa bilinsin ki bu gafillerin tek derdi patronlarına bu milleti ve bu ülkeyi peşkeş çekebilecek altyapıyı oluşturabilmektir.

DÜşman rahat durmuyor biz de savunma için onların içlerine girelim.

Fetö, Pkk gibi terör örgütleri kurarak ülkemizi yarım asırdır kanlı bir tehditle karşı karşıya bırakan güçler aynı zamanda bu işin siyasi ayağını da ihmal etmemişler ve kanlı tezgalarının siyasi propagandasını yapacak mekanizmalar da kurmuşlardır. Avrupa başkentlerinde ve amerikan şehirlerinde çok rahat faaliyet yürüten kanlı örgütlerin, siyasi uzantıları da ülkemizin her yerinde rahatça örgütlenip faliyet gösterebiliyorlar. 

Alman vakıflarının beslediği, Amerikan şirketlerinin finanse ettiği, yine bu ülkelerin askerlerinin ve siyasetçilerinin eğitim, lojistik, propaganda gibi bir çok faliyetle koruyup kolladığı bu yapıları;

ülkemizin birliği, vatanın bölünmezliği, istiklalimiz, namusumuz, nesillerimizin devamı ve ezanlarımızın susmaması için ülkemizden bir an önce tasfiye etmeliyiz.

Hainleri yok etmeden bu ülkede bizlere rahat yok.

Gastro Haber
T.M.