Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Bülent Kulaksız güven tazeledi.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde yapılan Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı olağan genel kurulu divan seçimi ile başladı. Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odası Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler yaparken, yardımcılığını Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz yaptı. Yazmanlık görevi ise İbrahim Arabacı, Hasan Toker ve Bekir Gürdal'a verildi.

Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. Çok sayıda üyenin oy kullandığı seçimlerde Bülent Kulaksız güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız kongrenin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan Bafra’daki Elektrikçiler ve Elektronikçiler esnafına teşekkür etti.

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız,’’ Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz. Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve talip olduk. Bafra Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen genel kulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerime ve hizmet etmekten şeref duyduğum esnaflarıma sonsuz teşekkür eder saygılarımızı sunarım. Bana ve ekibimi göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Oda olarak esnafımızın her zaman yanında olacağız.

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

İşte Yönetim Kurulu Üyeleri

ASİL : İsmail Tokalak , Zekeriya Tulum,Ahmet Şahin,İlyas Mangır,Yakup Türköz, Süleyman Kavak

YEDEK : Yaşar Özyavuz, Tayfun Topuzlu,Serdar Demirci,Oral Teber, Sebahattin Balta, İsmet Aydın, İsmet Vergili

DENETİM KURULU ÜYELERİ

ASİL : Uğur Usta,Atakan Kırca, Yusuf Kurnaz

YEDEK : Fatma Taşkıran, Oğuzhan Öztürk, Ahmet Fidan

Kongreye Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize kahveciler Odası Başkanı Alaattin Turanlı, DSİ Bafra Şube Müdürü Berati Özkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.