Samsun’dan gelen araçlar ilçenin bazı merkezlerinde hayatı olumsuz yönde etkileyen suları tahliye ederek olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Bafra’da bugün akşamüstü başlayan ve afet halini alan şiddetli yağmur başta trafik olmak üzere hayatı olumsuz yönde etkiledi. Çok sayıda insan yollarda mahsur kaldı. Vatandaşlar işyerleri ve evlerini yağmur sularının basmasından büyük endişe etti. Bu endişe Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri ve araçlarının müdahale etmesi ile kısa sürede ortadan kaldırıldı. İlçeye Samsun’dan gelen 4 araç ile yapılan çalışmalar sonucunda problemli bölgelerde çalışmalar yapıldı. Menfezler temizlendi, sular çekildi ve yollarda ki çamurlarda suyla temizlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekiplerinin anında müdahalesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Bafra İlçemizde ve bölgemizde normalin üzerinde şiddetli yağışlar meydana geldi. Ekiplerimiz anında müdahaleler yaptı. Çalışmaları sürekli takip ettim. Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hemşerilerimizin hayatını olumsuz yönde etkileyen bu yağışlarla ilgili problemler yaptığımız müdahaleler ile kısa süre içerisinde ortadan kaldırılmıştır.” Dedi.