Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanınYusuf Ziya Yılmaz’ın 2013 Yılın’da ve 2017 Yılında Sedde Projesi ile ilgili yapmış olduğu Basın açıklamasını Yorumsuz Yayınlıyoruz

15-04-2013 Yusuf Ziya Yılmaz Bafra’da Yağmış olduğu Konuşmada;

Önümüzdeki 2013 yaz sezonu Bafra ilçemizde çok büyük hamlelerin ve çalışmaların yapıldığı yıl olacak" dedi.

Önümüzdeki süreç içerisinde Bafra çok daha iyi olacak” Bafra yeni yatırımlarla daha da gelişecek, geleceğe şehirle birlikte emin adımlarla ilerleyecek. Başta Sedde projesi olmak üzere ilçenin çehresini değiştirecek, gelişimini sağlayacak projelerin de tamamlanmasıyla Bafra ön plana çıkacak, daha iyi duruma gelecek” dedi.

22-05-2017 Başkan YILMAZ Müjdeyi Verdi: “ Sedde Projesi Başlıyor ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'nın yıllardır hasretle beklediği Sedde Projesi için son noktayı koydu. Sedde Projesi ihale edildi ve projenin yapımı 10 gün içerisinde başlıyor.

Bafra İş ve İhracaat Geliştirme Merkezi'nin (BİGEM) açılışına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye müjde üstüne müjde verdi.

SEDDE PROJESİ İÇİN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Yıllardır kanayan bir yara haline gelen Sedde Projesinin geçtiğimiz haftalarda ihalesinin yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Bafra'da neden bir takım işler gecikiyor neden şöyle eksik kaldı diye sakın dizimizi dövmeye kalkmayalım. Bafra'ya haksızlık ederiz. Tam tersine bardağın dolu tarafına bakalım. Ayrıca önümüzdeki günlerde de sonuçlarını takır takır göreceğimiz çok güzel girişimlerimiz var. Bunlardan en önemlisi hepimizin büyük bir hasretle beklediği Sedde Projesi. Hamdolsun geçen hafta ihalesini yaptık. 3 milyon 200 bin lirayı bulacak Sedde Projesi'ne 10 gün içerisinde başlıyoruz. Sedde Projesi ile o alan geniş bir rekreasyon alanı haline gelecek" dedi.