Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Tekkeköy ilçesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Asarağaç Mahallesi’nde düzenlenen toplantı miting havasında geçti.

GENÇLER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE…

"Havanın soğuğuna aldırmayıp, bizlerle olan gönlü güzel Tekkeköylü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diyen Mustafa Demir, "Coşkunuz ve heyecanınız, bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Gençler, sizin için, istikbaliniz, geleceğiniz için var gücümüzle çalışacağız. Asarağaç Mahallesi’nin bu heyecanı daha çok gayret etmemize, daha çok çalışmamıza katkı sağlayacak. Sizleri tebrik ediyorum. Tekkeköy’ün, Samsun’un geleceğini sizler ile beraber belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

İTTİFAKTA, İCRAATTA BAŞARI

Samsun’un, tüm ilçeleriyle birlikte belediyecilikte en çok istifade edeceği bir döneme geldiğini söyleyen Demir, "Bir emek ve gayretle, sağlıklı projelerle şehri tırmanışa, tam harekete geçirme dönemi şu an. İttifakta çok iyi bir başarı, bir de icraatta çok iyi bir başarı. Bizden istenen bu" dedi.

MHP'Lİ KARDEŞİM MERAK ETMESİN

Mustafa Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Seçim sürecinde çalışma ve teşkilat anlamında da MHP-AK Parti olarak ayrım olmaksızın tam bir beraberliğimiz olacak. Sahaya tam inip, buradan Türkiye geneline her anlamda maksimum katkı sağlamalıyız. Cumhur İttifakı’nın başarısı için her oyun çok önemi var. Hiçbir MHP'li kardeşim bu belediye bizim mi değil mi şeklinde soru işareti yaşamayacak kafasında. Bunu net bir şekilde ifade ediyorum. Bunun mekanizmalarını da kuracağız. Meclis üyeleri de tek listeden giriyor, doğru olanı da odur. Samsun, ittifakın ruhunu, hedefini en iyi gerçekleştiren il olacak” ifadelerini kullandı.

BELEDİYECİLİK O DEĞİL

Mustafa Demir, “Yerel yönetimlerin artık yol yapan, kanalizasyon yapan durumdan çıkartılması gerekiyor. Yolu yaptın, bitti, ne olacak? Asıl belediyecilik sorusu o zaman ortaya çıkıyor. Belediye deyince akla gelen grup yolu, mahalle içi yol, kanalizasyon, içme suyu. Halbuki belediye o değil. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bir büyükşehir belediyesinin ne olması gerektiğini uygulama ile göstereceğiz” sözlerini kaydetti.