Samsun Büyükşehir Belediye Başkanına Övgüler yağdıran Kalaycılı Mahallesi Muhtarı Behzat Pilciloğlu, Göltepe Mahalle Muhtarı Hasan Arslan, Kelikler Mahallesi Muhtarı Galip Erol’a tepki Bafra’nın Muhtarlarından geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını öven ve Başkan Yılmaz’a övgüler yağdıran muhtarlarımız ne demişti.

Kalaycılı Mahallesi Muhtarı;Mahallesine yapılan Köprü için Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Muhtar Pilcioğlu, Sağ olsun başkanımız Yılmaz bu hizmeti bizlere kazandırdı. Bir insan hacca gitse bu kadar sevap almaz.

Göltepe Mahalle Muhtarı; Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma prensibinden memnun kaldıklarını dile getiren Muhtar Arslan “Su sorunumuz olduğunda veya boru patladığında SASKİ’yi arıyoruz. Hemen gelip yapıyorlar. Dün gece yol çalışması yapıyorlardı. Şube müdürlüğünü aradım. Gelip yamamızı da yaptılar. Şimdi de grup yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın çalışmalarını beğeniyoruz. Çok çalışkan bir insan. Bütün ilçeler şantiye gibi. Onun gibi kimse çalışmıyor. Samsun’u değiştirdi. Şimdi de ilçelerin sorunlarını çözüyor. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Kelikler Mahallesi Muhtarı; “Köyümüzün yolu yamandı. İlerleyen zamanlarda daha iyi yapılacaktır. Başkanımız Yılmızı canla başla destekliyoruz. Kendisini olsun, personelini olsun memnuniyetle takip ediyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine rahat ulaşıyoruz. Samsun’u değiştirdi. Çok güzel. Her zaman yanındayız.“ ifadelerini kullandı.

MUHTARLARA MUHTARLARDAN TEPKİ GELDİ

GAZİPAŞA MAHALLESİ MUHTARI İRFAN VAROL

Bafra Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol Sosyal medya hesabından yaptığı yorumda. Büyükşehir Belediyesi benim mahalleme hiçbir hizmet yapmamıştır.İki Yıl oldu dilekçe vereli ,Türk ocağı caddesine kaldırım yapacaklardı bekliyoruz.Bakalım seçim zamanı ne diyecekler.Ben Büyükşehir Belediyesinden memnun değilim memnun olan kendi adını kullansın dedi.

GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ MUHTARI ÖMER KAPLAN

Bafra Gaziosmanpaşa mahalle muhtarı Ömer Kaplan Sosyal medya hesabından yaptığı yorumda,Ben bir muhtar olarak Büyükşehrin bir faydasını göremedim.Stad caddesine merhum Hasan Arslan ismini verdik.3 Yıldır kaldırımılarımız yapılacak caddede yürüyemiyoruz.Yazıklar olsun diyorum.Herkes Kendi adına teşekkür etsin hemşehrim