ASARCIK İLÇE TEŞKİLATI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi Asarcık ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Asarcık İlçe Başkanı Ahmet Özata, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılaguz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu. 24 Haziran seçimlerinde kısa sürede ve ramazan ayına denk gelen seçimlerde seçim çalışma yöntemi ve prensipleri hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

Çamaş, “Yüreğimizi, Milliyetçilik sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu yola çıkarken yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağımıza. Bu süreçte aday olalım, olmayalım hiç fark etmeyecek, bizle davamızın birer neferi olarak hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.
Tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz. Asarcık İlçe Teşkilatımızın gösterdiği ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAVZA İLÇE TEŞKİLATI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi Havza ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım  ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

KAVAK İLÇE TEŞKİLATI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi Kavak ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

VEZİRKÖPRÜ İLÇE TEŞKİLATI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.