Samsun'un Canik İlçe Belediyesinde görevli bir müdürün, belediye personeline uyguladığı şiddet iddiası şok etkisi yarattı.

Canik Belediyesinde şiddete maruz kalan ve yüzüne yumruk atıldığını iddia eden belediye personeli, hazırladığı savunmasında Canik Belediyesinde görevli müdürün kendisine uzunca bir süredir uyguladığı baskı ve mobbinglerin ardından dayak attığını yazdı.

Uğradığı saldırı ve şiddetin ardından Canik Belediyesinde ki işinden ayrılan C.F.S, yazdığı savunmasında, 'Polis çağırın' şeklinde ki çıkışına da, müdürün küfürle karşılık vererek "S... lan polisi çağır lan çağır' dediğini yazdı.

Canik Belediyesinde görevli müdür H.A'nın kendisini duvara vurduğunu, yumruk attığını ve boğazını sıktığını ayrıntılı bir şekilde yazan C.F.S, savunmasında "Beni duvara vurmaya başladı. Kendisini engelleme çabalarım sırasında ellerinden kurtularak 'Siz bana şerefsiz diyemezsin, ben siyaset değil tiyatro yapıyorum burada, bu yüzden ödeme alıyorum' dediğimde yüzüme doğru bir yumruk atarak , hakaretlerine devam etti. Sağımda ve solumda bulunan insanlara polisi çağırmaları söylediğimde ise 'S... lan polisi, çağır lan çağır' diyerek yine hamle yaptı. En son bir eliyle sol bileğimi sıkarak diğer eliyle de ağzımı avuçları içerisine alarak 'S... git lan buradan, pılını pırtını topla s... git, kovduracağım lan seni'' diye tehdit etmeye devam ediyordu. En son bir tane daha vurduğunda kendisine darp raporu alacağımı söylediğimde ise ' Ne yaparsan yap lan ' dedi" ifadelerini kullandı.

Savunmasında, müdür H.A'nın kendisine uzunca bir süredir kabus dolu günler yaşattığını, kendisini ötekileştirdiğini, yok saydığını yazan C.F.S, boğazını sıkan ve yumruk atan müdürün daha önce de 'Sen mesai çıkışını bekle sana neler yapacağım görürsün sen lan' diyerek tehditlerine ve saldırısına maruz kaldığını aralarında çıkan arbedeyi ise belediye içerisinde ki personellerin ayırdığını yazdı.