Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrası ilk toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Ercan Eler, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma'nın da yer aldığı toplantıda, yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışarak şehri ve Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

İDEALİ OLAN BİR SİYASET

Canik'in teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Siyaset halkı ve Hakk'ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ortak akılla, birlikte, yine uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. Ben teşkilatımızla birlikte yeni dönemde de güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Başkanımıza ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

HER ALANDA YATIRIM

Türkiye'nin hedeflerinin gerçekleşmesinde şehirlerin rolünün çok büyük olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi şehirlerimize bağlıdır. Şehirleri kalkındıracak olan ise yerel yönetimlerdir. Bu bakımdan, şehirlerin yarıştığı günümüzde Samsun şehrimizi daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Eğitimden kültüre, turizmden modern yaşam alanlarına kadar bir çok alanda yaptığımız yatırımlar şehrimizin gelişimine katkı sağlıyor" dedi.

AK BELEDİYECİLİK

İlk Yönetim Kurulu toplantısında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Osman Genç'e teşekkür eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, "Kaynaşma ve istişarede bulunma amacıyla biraraya geldik. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Başkanımız Osman Genç ile birlikte ilçemiz ve şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Canik'in 14 yıl önceki halini herkes biliyor. Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemiştir. İlçemizi hayallerin de ötesine taşıyan ve şehrimizin gelişmesine katkıda bulunan Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.