Birlik Galeri Traktör ve Zirai Aletler Alım Satımı ve Komisyon İşleri’nin yanında, ‘Başak Traktörlerinin’ de Ordu’dan, Sinop’a kadar bölge bayiliğini üstlenen Şükrü Büyüker, Başak Traktörlerini şöyle anlattı; “Düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyeti, Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında olan Başak Traktör’ün 2018 Modelleri galerimizde yerini aldı.

Başak Traktörleri hakkında bilgi veren Şükrü Büyüker, yeni model traktörler hakkında şu bilgileri verdi; “Başak traktörleri bir dönümde 1.3 Litre yakıt sarf etmektedir. Turbo-İnterkol, yağ soğutucu, banyol disk fren, otomatik lift, 4 çıkışlı damper, Alman ZF şanzıman, Boch yıldız tipli yakıt pompası, levye sistemi, euro motor (3), 50 ile 90 beygir gücü ile diğer traktörlerden kendini ayıran çok büyük özellikleri var.

Çiftçi dostu Başak Traktörlerini, bölge çiftçisinin beğenisine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Başak Traktörleri servis ile de hizmet verecek ve Sanko güvencesi ile 3 yıl garantili olacak. Mazot %36 tasarruf sağlayarak çiftçinin cebini de düşünecek. Daha önemlisi az yakıt, çok performans ve Alman patenti ile gözde bir motor olacak” dedi.