Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın başkanlığını yaptığı AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nca düzenlenen toplantı ile Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde sanatçılarla bir araya geldi. Toplantıya Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Fatih Şahin ile Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay ile sanatçılar katıldı.

Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım, sanatçıların, bu milletin kalbine dokunan, hafızasında yer eden eserlerle toplumsal bilincin oluşmasında çok büyük katkıları olduğunu dile getirdi. Başbakan Yıldırım, ''15 yıl boyunca Türkiye’nin her alanda standartlarını yükseltecek, itibarını içeride ve dışarıda artıracak birçok işe, projeye, hizmete imza attık, atmaya devam ediyoruz. Hükümet olarak, her zaman sanat ve sanatçının yanında olacağımızı ifade etmek isterim" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan toplantının önemine dikkati çekerek, ''AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak Başbakanımızı sanatçılarımızla buluşturduk. Sanatçı ülkenin sesi, toplumun aynasıdır. Aydınlık bir Türkiye yolunda sanatın ve sanatçının rolü büyüktür. Bu gerçekten önemli bir buluşma. Bu buluşmaları sık sık yapmayı planlıyoruz'' diye konuştu.