AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak ve Havza ilçelerinde 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat ve parti üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'na destek istedi. Daha sonra Havza ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, Cumhur İttifakı adayı Sebahattin Özdemir, İlçe Başkanı Kadir Kayan,  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi.

SKM'lerde gerçekleşen toplantılara Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanları da katılırken, birlik beraberlik, el ele Cumhur İttifakı'nın başarısı noktasında ortak mesajlar verildi.

Programında açıklamalarda  bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Büyükşehir Belediyesi'nde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir'e ve ittifakın tüm ilçe belediye başkan adaylarına halkın gönülden desteğini istedi.

"İYİLER VE KÖTÜLER MÜCADELESİ VERİLİYOR"

Dünya'nın büyük bir sınav verdiğini resmen iyiler ve kötülerin mücadelesinin yaşandığını ifade eden Yılmaz, "İyiler bir tarafta, kötüler ise diğer yerde. Onlar kirli emellerini gerçekleştirmek için uğraşıyor, iyiler ise büyük bir mücadele veriyor. Dünya bu hale geldi. Bakın bölgemizde, Dünya'da bir çok ülke parçalandı. Başka milletlerin ülkelerine göz dikenler her yolu deniyor. Türkiye'de çok büyük badireler atlattı. Köklü bir devlet olması, gücünü artırarak muhafaza etmesi, birlik ve beraberliğini koruması, halkından gücünü alan ve dik duran bir iktidarın devlet yönetiminde olması, mazlumların duaları bizleri muhafaza etti. 'Beka' düşünülerek yapılan Cumhur İttifakı da bu düşünceden, niyetten ortaya çıktı.  Şayet ülke yönetimi güçsüzleşir, kirli ittifaklar güçlenirse vatanımızı büyük bir tehlike bekliyor. O yüzden diyoruz 'Cumhur İttifakı', O yüzden diyoruz 'Allah Onlara fırsat vermesin', O yüzden diyoruz halkımız yanımızdan hiç ayrılmasın, desteğini sonuna kadar devam ettirsin." diye konuştu.

"HALKIMIZ KİRLİ OYUNLARI İTTİFAKLARI ÇOK İYİ GÖRDÜ"

"Türkiye üzerine oynanan parçalama, bölme, yıkma ittifaklarını, zihniyetlerini halkımız çok iyi gördü ve onlara fırsat vermeyecektir." diyen Yılmaz, "Yerel seçimler şuan ülkenin geleceği açısından çok önemli. Tüm kazanımlarımızın yerelden başlayarak korunması şart. Hatırlayın belediyelerin hendek kazmasını, hatırlayın kapılarını halkın yüzüne açmayanları, şehirlerin geri gitmesi için uğrayanları. Yerel yönetimler şehirlerin temel direğidir. Temel sağlam olmazsa şehirlerimiz çöker, gün geçtikçe kan kaybeder. Bu Türkiye'nin de gerilemesi demektir. Kalkınma yerelden başlayacaksa Cumhur İttifakı adaylarımız bu işin tam bir kaptanı olacaktır. " şeklinde konuştu.

Yılmaz, programında çocuklarla ise yakından ilgilendi.