Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. CHP ve İYİ Parti'nin HDP ile ittifak içerisinde olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP İstiklal Marşımızı söylemeyenlerle ittifak halinde. İYİ Parti de bunlarla beraber. Biz buna üzülüyoruz. Cumhur İttifakı'nı pazara kadar değil mezara kadar kurduk." ifadelerini kullandı.

Şehrimize farklı branşlarda spor tesisleri kazandırdık. Eski hava ikmal alanına bir millet bahçesi kuruyoruz. Yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bundan anlamıyor.

"KULLANILMIŞ GALOŞLARI BİLE SATIYORDU BU BAY KEMAL":Sağlıkta 45 tesisi şehrimeze kazandırdık. Bay Kemal SSK Genel Müdürü olduğu zaman bu hastanelerin durumu neydi. Sağlam girersin hasta çıkarsın. Şimdi durum öyle değil. Niye işte benim vatandaşım bunlara layık ya. Kullanılmış galoşları bile satıyordu bu Bay Kemal.

70 bine yakın üniversite öğrencisinin öğrenim gördüğü Kayseri'ye 3. devlet üniversitesini de biz kurduk. 3 adet yurt binasını daha açıyoruz. Mİllet Bahçesi içine Millet Kıraathanesi yapacağız, 24 saat açık olacak. Gençler gelecek, ders çalışacak.

"CHP İSTİKLAL MARŞI'MIZI SÖYLEYEMEYENLERLE İTTİFAK HALİNDE": Eskiden ittifaklar seçimden sonra olurdu. Biz bu konuda da devrim yaptık. Milletimiz sandığa gittiğinde kimin kiminle yürüdüğünü görüyor. CHP İstiklal Marşı’mızı söyleyemeyenlerle ittifak halinde. İyi Parti de bunlarla beraber. Biz buna üzülüyoruz.

"PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR": Kayseri'de İmar barışıyla 136 bin Kayserili vatandaşımızın sıkıntısını çözdük. Kayseri eski belediye başkanımız Özhaseki kardeşimiz şimdi bu hizmetlerine inşallah Ankara'da devam edecek. CHP İstiklal Marşımızı söylemeyenlerle ittifak halinde. İYİ Parti de bunlarla beraber. Biz buna üzülüyoruz. Cumhur İttifakı'nı pazara kadar değil mezara kadar kurduk."