Erdoğan'ın ziyareti ile meşale şehir Samsun'un tarihi günlerinden birini bir kez daha yaşayacağını ifade eden Başkan Aksu,

"Sn. Cumhurbaşkanımız, Samsun ziyaretinde gerçekleştireceğimiz mitingimizde vatandaşlarımıza hitap edecek, hem de Teknofest'e katılacaklar.

Biliyoruz, Samsun, Sn. Cumhurbaşkanımızı büyük bir özlemle bekliyor.Hemşehrilerimizin çok büyük sevgi hissettiği, destek verdiği Sn. Cumhurbaskanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Mitingimizi coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz. Şunu özellikle bir kez daha vurgulamak istiyorum. Sn. Cumhurbaşkanımız şehrimize çok büyük değer ve önem veriyor. 20 yıldır şehrimize yapılan hizmetler, yatırımlar bu değeri, sevgiyi açıkça gösteriyor. Hemşehrilerimiz ile arasında çok kuvvetli sevgi bağı var.

Bunu her daim oy destekleriyle göstermiştir. Türkiye olarak 2023'e çok kararlı şekilde yürüyoruz. Bu yolda en büyük destekçimiz olan milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüleyiz. 3 Eylül Cumartesi günü de liderimizi coşku içerisinde tarihi bir şeklde karşılayacağız" dedi.