Bafra Kaymakamı Halis Arslan,  Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ve Huzurevi Müdürü Nusret Yılmaz Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki öğrencileri ve Bafra 75. Yıl Huzurevindeki yaşlıları Şehzadeler şehri Amasya’ ya yolcu etti.

Buradaki amaç; huzurevi yaşlıları ile öğrencilerin birlikte paylaşımda bulunmalarını sağlamak.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; Sevgiyle Uzanan Eller projesi kapsamında birçok il ve ilçelere geziler düzenledik. Şimdi ise, 75.Yıl Huzurevindeki yaşlılarımızla, proje içerisinde bulunan çocuklarımızı Şehzadeler şehri Amasya’ya gönderiyoruz. Dedeler torunlarıyla birlikte Amasya’ya kadar yolculuk edecekler ve hep birlikte gezilerini tamamlayacaklar. Yaşlıların huzurunu ve mutluluğunu sağlamak için öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu esnada yaşlılarımızda ve öğrencilerimiz de güzel bir anı kalmasını sağlamak. Çocukların çocukluklarını birlikte yaşamasını, hayatı paylaşımlarını,  yaşamlarını birlikte geçmişi hatırlamalarını ve hasret gidermelerini amaçlıyoruz” dedi.

Akabinde Sevgiyle uzanan Eller Projesi koordinatörü Kızılırmak ilkokulu müdürü Hasan Elagöz’e başarılı çalışmalarından dolayı Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından başarı belgesi verildi.