Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir,  21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından farkındalık oluşturmak için düzenlenen pizza yapımı etkinliğine katıldı.

ÖNLÜK TAKIP MUTFAĞA GİRDİ

Şef İbrahim Restauran’da düzenlenen etkinlikte Mustafa Demir ile mutfağa giren Samsunlu çocuklar, lezzetli pizzalar yaparak hünerlerini sergiledi. Önlük ve şef kepi giydirilmesinin ardından çocukların  pizza hamuru açmalarını izleyen Demir, daha sonra sohbet etti,  mutfak önlüğü giyerek birlikte pizza hamuru açtı. Çocuklar, açtıkları pizza hamuruna pizza sosunu sürdü, kendi istedikleri malzemeleri üzerine koyarak pizzayı tamamladı. Demir, taş fırının başına geçerek yapılan pizzaları fırına sürdü.

"ONLAR BİR MELEK'

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Down sendromluların bende özel bir yeri vardır. Onlara hep melek gözü ile bakarım. Çocuklarımızı çok seviyorum ve en iyi eğitim ile hayatta yer almalarını çok önemsiyorum. Onlar, bizimle yaşamak ve birlikte bir şeyler yapmak istiyorlar, her zaman yanlarında olacağız." diye konuştu.