Projede görev alan Bafra Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Müge BİLGEN, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Talha Eser ÇETİN, Bafra Atatürk Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Aysu ARSLAN ve Bafra Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Tuğba KABLAN 10 dakikalık sunumlar şeklinde deneyimlerini ve başarı hikâyelerini Fatih Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine aktardılar.

Deneyimleri dinleyen Fatih Ortaokulu öğrencileri program sonunda: Proje kapsamında sunumları yararlı bulduklarını, insanların yaşadıkları zorlukları ve nasıl bu zorlukların üstesinden geldiklerini öğrenmeleri kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu belirttiler. Sunum yapan öğrencilerden pes etmeyip sorunlarla nasıl başa çıktıklarını, projede paylaşılanları dinlerken birçok tecrübe edindiklerini ifade ettiler. Öğrendiklerinin kendilerini hırslandırdığını, anlatılan öykülerin ve başarı hikâyelerinin kendilerini çok etkilediğini dile getirdiler.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli psikolojik danışmanlar; Faruk GÜLŞEN, Mustafa KALENDER ve Fatma Kübra KİLİT tarafından koordine edilen projede farklı alanlarında başarılı olan öğrenciler belirlenen ortaokullarda deneyimlerini paylaşmaya devam edecekler.

Öğrencilerin geleceğe yön verecek farklı fikirlerini, deneyimlerini ve kişisel başarı hikayelerini akranlarıyla paylaştığı ‘’Deneyimini Paylaş () ’’ projesinin yeni döneminin ilk sunumuna Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü İlker KARAKAYA, Bafra Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan ÇELENK, proje koordinatörleri, öğretmenler ve Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri katıldılar.