AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi tarafından yapılan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin açılışında konuştu. Milletvekili Köktaş, "AK Belediyeciliğin güler yüzlü, insana dokunan, kalplerde yer bulan, halkla bütünleşen hizmetlerinden bir yenisi daha bugün burada hizmete açıyoruz. Kısa bir zaman için de yapımı tamamlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin ilçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  İlkadım Belediyesi tarafından kısa bir sürede yapılan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin açılış töreninde konuştu. 
İktidara geldiği ilk günden itibaren belediyeciliğe farklı bir bakış açısı getiren AK Parti'nin, şehirleri güzelleştirmeye, alt ve üst yapısıyla insanların rahat ve huzurlu yaşaması için çalışmaya devam ettiğini söyleyen Milletvekili Köktaş, "İşte AK Belediyeciliğin güler yüzlü, insana dokunan, kalplerde yer bulan, halkla bütünleşen hizmetlerinden  bir yenisi daha bugün burada hizmete açıyoruz. İlkadım Belediyemiz tarafından kısa bir zaman için de yapımı tamamlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin ilçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Sosyal donatılarıya ilçemize muhteşem bir eser kazandıran İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'un şahsında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

ORTADAN KALDIRMAYA KARARLIYIZ
Değerli katılımcılar; Terör nereden gelirse gelsin, hangi kaynaktan beslenirse beslensin yıllardır söylüyoruz "Terörün iyisi, kötüsüz olmaz." O Terör bir gün gelir kendini besleyeni, yaşatanı  vurur. Bugün dünyada bunun sayısız örneklerini görmekteyiz. 
Türkiye içeride ve dışarıda sayısız terör örgütleri ile mücadele etmeyi bir an bile aksatmadan devam ediyor.
İnsanımızın huzurunu mutluluğunu kaçıran bütün bu hain odaklar, bu şer güçleri en kısa zamanda Türkiye'den sökülüp atılacak. 
Başbakanımız Binali Yıldırım konuşmalarında şöyle söylüyor, "Tek tek değil isterlerse alayı birden gelsin" bizler bunlara karşı topyekun karşı koyup onları püskürterek milletimizin huzurunu bozan bütün olayları ortadan kaldırmaya dün kararlıydık, bugün kararlıyız, yarında kararlılığımızı artırarak devam ettireceğiz. Bu düşüncelerle Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için canını seve seve veren aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.
Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermesin diyorum, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum."