DEVA PARTİSİ 1.Olağan Bafra İlçe Kongresi Duru Düğün Sarayında yapıldı. Divan Kurulunun seçiminden sonra konuşmalara geçildi.

İlk olarak DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar konuştu.
Başkan Uyar Bafra ve Bölgesinin sıkıntılarını anlattı.Uyar,Bafra’da 5 bin kişinin çalıştığı Tekel ve Kereste fabrikalarının kapandığını,Bafra’nın teşvik kapsamına alınmadığından dolayıda yatırımcıların gelmediğini ifade etti.

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Türk konuşmasinda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise yaptığı konuşmada ekonominin kötü gidişatına son vereceklerini ayrıca çiftçinin daima yanlarında olacaklarını söyledi.

‘Çözüm paketleri cebimizde seçime yürüyoruz’

“İktidarımızın ilk 90 ve 360 gününde uygulayacağımız, ayağı yere basan, somut eylem planlarını şimdiden hazırlıyoruz. Bizde mızmızlanmak yok. Sadece şikâyet, sorunları dillendirmek yok. Biz çözüm paketlerimizi de hazırlıyoruz, duyuruyoruz. Çözümlerimizi cebimize koyuyoruz, seçime doğru yürüyoruz.”

Deva Bafra İlçe Kongresine İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz,CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan,Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal ve Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Akın katıldı…