27-10-2020 Tarihinde yapmış olduğumuz Davutoğlu ve Babacan Bafra’da İlçe Başkanı Bulamıyor haberine Deva Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk,yazılı bir açıklama yaptı

Türk Yapmış olduğu açıklamada:Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan ve teşkilatlanmasına hızla devam eden Deva Partisi, ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye başladı. Alaçam ve Tekkeköy ile başlayan kongreleri, 7 ve 8 Kasım tarihlerinde Atakum ve İlkadım İlçeleri takip edecek.

Samsun’un en büyük ilçelerinden biri olmasına rağmen henüz ilçe başkanlığının kurulmamış olması ile ilgili Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk:

“- Samsun’da 7 ilçemizin yapılanmasını bitirdik. 4 ilçemizin teşkilatlanması da bu hafta bitecek. Sürecimiz gayet güzel ve olumlu geçiyor. Bafra; ilimizin en eski ve en önemli ilçelerinden birisi.. Bu sebeple normalde olduğumuzdan daha seçici olmaya özen gösteriyoruz. Bu ilçemizin teşkilatlanması için ayrı bir heyet kurduk. Her gün birbirinden değerli Bafralı vatandaşımızla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsun’un can damarı olarak nitelendirilen ilçemiz ile ilgili emin adımlarla ilerlemek birinci önceliğimiz. Samsun, Türkiye’nin tarımsal alanda en büyük iki ovasına sahip.. Bu ovalardan birisi de Bafra ilçemizin. Bafra ovamızı daha verimli kılabilmek adına kuracağımız ilçe teşkilatına da büyük işler düşecek. Çok çalışacağız ve bu değerli ilçemiz hem tarımsal, hem de turizm alanında büyük bir ivme kazanacak. Bu sebeple il yönetimi olarak Bafrayı emin ellere teslim etmek istiyoruz. Tabii önemli konulardan birisi de covid-19 sebebiyle hareket alanımız kısıtlı olması.. ” şeklinde konuştu.

Deva Partisinin teşkilatlanmalarında görev almak için gönüllü olarak başvuru yapan binlerce olduğu biliniyor. İl başkanı son olarak, görüşme yaptıkları her bir vatandaşın kendileri için çok değerli olduğunu, Demokrasi ve Atılım partisine gönül vermiş olmalarından ve bu ailenin içerisinde yer alma isteklerinden onur duyduklarını belirtti.