Elif Kılıç hayatını Emre Dilek ile birleştirirken, çiftlerin nikahını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıyarken, genç çiftin şahitliklerini ise AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı yaptı.

Mutlu çiftin nikahlarını kıyan Başkan Şahin, yeni çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunurken, “ Tabi ki birlikteliğiniz de iyi günleri de kötü günleri de birbirinizle yaşayacaksınız. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bafra Belediyesi Evlendirme salonunda davetliler huzurunda gerçekleşen nikah töreninde genç çiftlerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

NİKAH ŞAHİTLERİ TUNCAY YURDUSEVEN VE İBRAHİM ALAÇAMLI OLDU

Öte yandan genç çiftin nikahı kıyıldıktan hemen sonra Belediye Başkanı Zihni Şahin evlendirme cüzdanını Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı’ ya verirken, şöyle konuştu.

“AK Parti İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven şahitlerimizden bir tanesi. Ancak Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı, Tuncay Başkanımızın abisi. Bu nedenle evlendirme cüzdanını İbrahim Bey’e taktim ediyorum. Kendisi bu anlamlı defteri kendilerine taktim etsin.” dedi.
Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı’ da Başkan Şahin’e ve Yurduseven’ e teşekkür ederek, “ Başkanımızın kıydığı nikahta çiftimizin çifte mutluluğuna biz de Tuncay Yurduseven Başkanım ile ortak olmuş olduk. Evliliğe adım atan gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, evlenme cüzdanlarını kendilerine taktim ediyorum.” dedi.

DİLEK AİLESİNİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Damadın Ağabeyi Bafra Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı olan Adem Dilek ve ailesi nikah töreninde hem mutlu oldular, hem de oldukça duygulandılar.
Adem Dilek duygularını dile getirerek, “Şuan Dilek ailesi olarak hem mutluyuz hem de duyguluyuz. Nikahımıza bizzat gelerek genç çiftlerin bizzat nikahlarını kıyan Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve Şahitliklerini yapan AK Parti İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ve Bafra Gazeteciler Derneği Başkanımız İbrahim Alaçamlı’ ya çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Gelin ve damat çiftleri ise kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve İbrahim Alaçamlı’ ya teşekkür ettiler.